RASTU JOJ DUPLI ZUBI, A KOŽA NA LIJEVOJ STRANI JOJ JE TAMNIJA: Mislila da je BOLESNA, a onda je saznala nešto JOŠ BIZARNIJE!

Podijelite sa prijateljima:

Dok većina djece mašta o tome da imaju brata ili sestru blizanca, jednoj američkoj pevačici i manekenki se san ostvario kada je saznala da je ona zapravo njen blizanac. Tačnije, ona je “apsorbovala” svog blizanca.

Američka pjevačica i model Taylor Muhl od rođenja ima jedinstveni biljeg u obliku različite pigmentacije kože podijeljene linijom na sredini njenog stomaka.

Kada je odlučila da otkrije zbog čega ima taj neobičan biljeg, saznala je nesvakidašnju stvar. Naime, ona je saznala da je jedna od oko 100 ljudi koji imaju rijetko stanje poznato kao “chimerism”, što znači da ima dva seta DNK.

Ovo stanje nastaje kada jedno nerođeno dijete apsorbuje ćelije drugog djeteta u materici, što dovodi do toga da “preživjela” beba uzima neke gene od svog “duha” blizanca.

”Sve na lijevoj strani mog tijela veće je od desne strane. U lijevom dijelu usta imam dvostruki zub i mnogo osjetljivosti i alergije na hranu, lijekove, nakit i ugrize insekata”, napisala je ona na svom blogu.

Posjetila je ljekara i saznala da ima rijedak poremećaj, zbog kojeg ima dva imuna sistema i dva krvotoka.

Tako na stomaku ima liniju koja jasno razdvaja različitu boju kože.

Njena majka nije primijetila ništa neobično dok je bila u drugom stanju, ali je ovo saznanje rastužilo jer ima osjećaj da je izgubila jedno dijete.

Be the first to comment

Leave a Reply