KORISTILA JE OVO I SVA ODJEĆA JOJ JE BILA VELIKA: Dodala je ova 3 sastojka u kafu i spržila višak kilograma

Podijelite sa prijateljima:

Med je prirodni zaslađivač sa niskim glikemijskim indeksom i on povećava potrošnju enrgije u tijelu.

Ovih dana izgleda da tjelesna težina nije važna, ipak ima ljudi koji žele da budu zdravi i u formi. Da bi to postigli, oni vode računa o ishrani, vježbaju i još mnogo toga, a da nisu svijesni da nekoliko običnih namirnica koje svi imamo u kući ubrzavaju sagorjevanje masti i potpomažu mršavljenje. Uzmimo za primjer kafu – ako u nju dodamo ove sastojke, ona će djelovati poput preparata za sagorjevanje masti. Pogledajte šta treba da uradite.

Potrebno vam je:

* 2 kašike meda
* 1 kašika cimeta
* 1 kašika kokosovog ulja

Dodajte ove sastojke u kafu svakoga dana, a za najbolje rezultate pijte je dva puta dnevno. Ovo je savršen recept za sagorjevanje masti i ubrzavanje metabolizma. Evo i zbog čega.
Med

Med je prirodni zaslađivač sa niskim glikemijskim indeksom i on povećava potrošnju enrgije u tijelu. Ako volite slatku kafu, u nju dodajte 2 kašike meda umjesto šećera i učinićete korisnu stvar za svoje zdravlje.

Cimet

Cimet spašava živote od antičkih vremena. On je odličan lijek za pacijente koji boluju od šećerne bolesti, jer snižava nivo šećera u krvi i ubrzava metabolizam. Na taj način sagorjeva masti i smanjuje naslage na stomaku, čineći tijelo vitkim i zdravim.
Kokosovo ulje

Kokosovo ulje nije dobro samo za spoljašnju upotrebu, već i za unutrašnje organe. Ono poboljšava njihov rad i ubrzava metabolizam tijela. Kada se u organizmu sagorjeva kokosovo ulje, oslobađa se toplota koja redukuje višak masti.

Be the first to comment

Leave a Reply